Gabriëlloop: op vrijdag 15 mei 2020

Op vrijdag 15 mei 2020: de Gabriëlloop. 

 

!!!!! DE GABRIELLOOP 2020 WERD AFGELAST. HOPELIJK TOT VOLGEND JAAR !!!!!!

 

 

-----------------------------------------------------------

 

Op vrijdag 15 mei organiseren we voor het vijfde jaar op rij de Gabriëlloop waarbij iedere klasgroep* gedurende 1 uur tracht om zoveel mogelijk rondjes te lopen of te wandelen.

De leerlingen trachten daarom zoveel mogelijk mensen (klasgenoten, vrienden, kennissen, familieleden, sympathisanten, ...) te overtuigen om voor hun klas te lopen/wandelen.

Onze focus ligt op de recreatieve loper/wandelaar die zijn of haar sportief engagement ten dienste stelt van een klas van ons college. Of je nu veel of weinig ronden loopt/wandelt, snel of traag, alle beetjes helpen. Ook als u geen leerling of leerkracht van het Sint-Gabriëlcollege kent, bent u uiteraard van harte welkom.

Er wordt zowel een wandel- als een loopparcours voorzien zodat echt iedereen kan meedoen!

De klas waar (percentueel) na exact 1 uur (1/2 uur lagere school) het meeste aantal volledige ronden voor afgelegd is, wint! Al blijft het gekende credo ook hier van toepassing: deelnemen is belangrijker dan winnen!

De verschillende eetstandjes en het gelegenheidscafé Den Engel zorgen ervoor dat u voor en na de fysieke inspanning nog gezellig kan bijpraten met vrienden en oude bekenden.

* klassamenstelling tijdens de lessen Lichamelijke Opvoeding

 

Contactinfo: jack.sleeckx@st-gabriel.be

 

 

Image: