Gabriëlloop 2018

Op vrijdag 4 mei wordt naar jaarlijkse gewoonte het schoolfeest sportief ingezet! De ideale gelegenheid om de hartslag samen met leerlingen van het Sint-Gabriëlcollege , vrienden en familie de hoogte in te jagen.

Voor het derde jaar op rij organiseren we de Gabriëlloop waarbij iedere klas* gedurende 1 uur tracht om zoveel mogelijk rondjes te lopen of te wandelen. Ze doen dit voor de sportieve uitdaging of de eer en bovendien kunnen ze een prachtige prijs in de wacht slepen. De rondenregistratie gebeurt door middel van een chip die in elk borstnummer zit.

De leerlingen trachten zoveel mogelijk mensen (klasgenoten, vrienden, kennissen, familieleden, sympathisanten, ...) te overtuigen om voor hun klas te lopen/wandelen. Zo dragen ze bij tot de gezelligheid en vergroten ze hun kansen op de eindoverwinning.

Onze focus ligt op de recreatieve loper/wandelaar die zijn of haar sportief engagement ten dienste stelt van een klas van ons college. Of je nu veel of weinig ronden loopt/wandelt, snel of traag, alle beetjes helpen. Ook als u geen leerling of leerkracht van het Sint-Gabriëlcollege kent, bent u uiteraard van harte welkom.

Er wordt zowel een wandel- als een loopparcours voorzien zodat echt iedereen kan meedoen! De klas waar (percentueel) na exact 1 uur (1/2 uur lagere school) het meeste aantal volledige ronden voor afgelegd is, wint! Al blijft het gekende credo ook hier van toepassing : deelnemen is belangrijker dan winnen!

De verschillende eetstandjes en het gelegenheidscafé Den Engel zorgen ervoor dat u voor en na de fysieke inspanning nog gezellig kan bijpraten met vrienden en oude bekenden.

* klassamenstelling tijdens de lessen Lichamelijke Opvoeding
Programma

Onze deuren gaan open vanaf 17.00 u. We verwachten veel volk. Kom dus zeker goed op tijd zodat u tijdig uw borstnummer kan ophalen in de feestzaal.

> Volg deze site! Zeer binnenkort komt de informatie beschikbaar ivm inschrijvingen enz...