Oudleerlingenavond 2019

Gevierde promoties 1959 – 1964 – 1969 – 1979 - 1989 – 1999 - 2009

Dit jaar valt de oud-leerlingenavond op 19 oktober, zoals traditioneel de derde zaterdag van oktober.

Het doel van deze avond is om oud-leerlingen en oud-leerkrachten opnieuw samen te brengen voor een gezellige babbel. Daartoe bouwen we de grote sporthal jaarlijks om tot een sfeervolle ontmoetingsplaats. Zo kan je opnieuw de sfeer eens opsnuiven van je middelbare school en bekijken in een fototentoonstelling hoe de school evolueerde door de jaren heen. Zorg ervoor dat we je emailadres hebben, dan ontvang je zeker een uitnodiging!

Krijg je nog geen e-post van ons, stuur dan een berichtje op oudleerlingen@st-gabriel.be

Ben je 10, 20, 30, 40 of 50 jaar afgestudeerd dan behoor je tot onze gevierde promotie! Ook oud-leerlingen die 55 of 60 jaar afgestudeerd zijn, worden persoonlijk uitgenodigd. Wij doen voor al deze promoties een extra inspanning om contactgegevens van klasgenoten, die verloren gegaan zijn, opnieuw te achterhalen met de bedoeling om jullie klasgroep opnieuw samen te brengen op school. Je ontvangt dan per brief een persoonlijke uitnodiging.

In de sporthal bieden we de gevierde promoties en onze ereleden om 19.30 u.  een receptie aan, gevolgd door een geleide wandeling door het college. Een aantal oud-leerkrachten leiden u met uw klasgroep of promotie rond door de gangen van een “veranderd” college. Klasfoto’s en foto’s van activiteiten en gebouwen, die u tijdens de wandeling zal tegenkomen, kunnen herinneringen en anekdotes tot leven brengen.

Onze oud-leerlingen die dit jaar afstudeerden (promotie 2019en zij die 5 jaar geleden afstudeerden (promotie 2014), zijn ook uitgenodigd op de receptie vanaf 20.30 u. Zij volgen echter geen rondleiding, maar blijven in de sporthal waar het praatcafé geopend wordt na de receptie.

Na de rondleiding kan iedereen bij een lekker glaasje napraten in het praatcafé in de sporthal. 

In dit praatcafé zijn, op de oud-leerlingendag, elk jaar al onze oud-leerlingen welkom. Zelfs al behoort u niet tot een gevierde promotie, u bent altijd welkom op de oud-leerlingenavond (steeds op de derde zaterdag van oktober) in de sporthal: van 21 u. tot 1 u.