Oud-leerlingenavond

Steeds de 3de zaterdag van oktober.

De oud-leerlingenbond wil de contacten tussen oud-leerlingen en de school onderhouden. Ze wil oud-leerlingen en hun oud-leerkrachten samenbrengen omdat we de banden die op school ontstaan zijn niet zomaar willen loslaten, omdat we nog heel wat van elkaar kunnen leren, omdat het gewoon fijn is om mekaar weer te ontmoeten en herinneringen op te halen. Daartoe bouwen we de grote sporthal jaarlijks om tot een sfeervolle ontmoetingsplaats. Zo kan je opnieuw de sfeer eens opsnuiven van je middelbare school en bekijken in een fototentoonstelling hoe de school evolueerde door de jaren heen. Zorg ervoor dat we je e-mailadres hebben, dan ontvang je zeker een uitnodiging!

Ben je 10, 20, 30, 40, 50, 55 of 60 jaar afgestudeerd dan behoor je tot een gevierde promotie! Wij doen dan een extra inspanning om contactgegevens van klasgenoten, die verloren gegaan zijn, opnieuw te achterhalen met de bedoeling om jullie klasgroep opnieuw samen te brengen op school. Je ontvangt dan per brief een persoonlijke uitnodiging.

Omwille van de privacywetgeving is het steeds moeilijker om opnieuw contactgegevens te achterhalen van oud-leerlingen wanneer de gegevens in onze database verouderd zijn. Indien je graag een uitnodiging ontvang voor de jaarlijkse oud-leerlingenavond, geef dan je adres en mailadres door via oudleerlingen@st-gabriel.be

Home/oudleerlingen/Oudleerlingenavond 2019