Boeken en benodigdheden

 
 
1. Ten laatste op 28 juni 2020 kom er een mail op alle e-mail adressen die in de schooladministratie gekend zijn.
Die mail bevat een link van de organisatie Lichtvis, die de bestellingen van boeken aanneemt. Indien je op 28 juni geen bericht hebt ontvangen neem dan via e-mail contact op met de school op het mailadres boeken@st-gabriel.be.
Let erop dat het college gesloten is van 9 juli tot en met 18 augustus 2020.
 
2. De bestelde boeken via dit systeem kunnen enkel worden opgehaald in de school op donderdag en vrijdag 28 en 29 augustus 2020 van 10-12u en van 13-16u.
 
3. Er is GEEN tweedehands boekenmarkt voor leerlingen die starten in het 1ste jaar.
 
4. Voor leerlingen die naar het 2de jaar gaan is er een tweedehands boekenmarkt tijdens het oudercontact op 27 juni van 15 tot 19u. Als er nog boeken ontbreken gaat bestelling zoals uitgelegd in punt 1.
 
5. Voor toekomstige 3de t.e.m. 6de jaars kunnen de leerlingen voor wie het niet lukt om eerder hun boeken te verkopen, is er een tweedehandsverkoop die op school zal doorgaan op vrijdag 28 juni van 10-11u.
Medewerkers van de school zullen hierbij waar nodig hulp bieden. Als er nog boeken ontbreken gaat bestelling zoals uitgelegd in punt 1.
 
6. Lijsten met NIEUWE boeken per studierichting en per jaar kan je hier https://st-gabriel.lichtvis.be/ raadplegen. Op die site kan je ook de link opvragen om boeken te bestellen (als je die link al niet hebt gekregen, zie punt 1)
 

De lijsten voor materiaal kan je hier downloaden.