Tweede graad

Parijs en Londen

Traditiegetrouw organiseren wij voor de leerlingen van het vierde jaar een driedaagse reis naar Parijs of Londen.  Deelname aan een van deze reizen is niet verplicht.
 

Mondiale dagen

Traditiegetrouw hebben de leerlingen van het derde en het vierde jaar het ene jaar van de graad een gezondheidsdag en het andere jaar een mondiale dag. Het opzet van die dag is het realiseren van de vakoverschrijdende eindtermen (= de VOETen). De VOETen moeten garant staan voor de persoon¬lijke ontwikkeling van de leerling vanuit de maatschappelijke context. Het is als het ware een basis¬vorming van essentiële vaardigheden (bv.

Gezondheidsdagen

Traditiegetrouw hebben de leerlingen van het derde en het vierde jaar het ene jaar van de graad een gezondheidsdag en het andere jaar een mondiale dag. Het opzet van die dag is het realiseren van de vakoverschrijdende eindtermen (= de VOETen). De VOETen moeten garant staan voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerling vanuit de maatschappelijke context. Het is als het ware een basisvorming van essentiële vaardigheden (bv.
Abonneren op RSS - Tweede graad